Sunday, April 1, 2012

April's coming :)

Assalamualaikum semua .

Hari ni semua sihat ke ? Harap you guys semua dalam keadaan yang baik-baik ok ?
Pejam celik-pejam celik , aikkkks !
APRIL !!
Astaghfirullahalazim ,
cepat kan masa berlalu . Dah masuk bulan April ni macam-macam lagi la nak kena settle .
InsyaAllah , pelan-pelan kayuh yo FAIZ !!
GO !! GO !! GO !!
:D

Irene last 2 years . Sekarang ? Waoo !!

Hari ni birthday Mummy Irene Chai .
1st April 2012 .
April FOOL !!
Waa , you sudah tua la mummy tapi still nampak macam sebaya ngan I -____-"
Bila mau balik sini lagi ?
Hari tu tak sempat nak bersembang la sebab I buzy ngan Umie kot -.-
Nanti balik Malaysia , jangan lupa bagitau keyh .
Boleh buat mini birthday party macam hari tu .
Apa pun I hope you will success in your life .
I'm Wishing you all the best in the year to come .
May your days be filled with sunshine and beautiful colors .
And may your nights be filled with comforting dreams and wishes to come .
Miss you :(
Bubye!




p/s : Manusia dengan cinta yang teguh bersama akal tidak mudah kecewa dengan kegagalan cinta . Diterimanya dengan kesedihan yang sedikit tetapi tidak berasa kecewa . Dia akan terus berusaha memiliki yang lebih baik :) #Aku rindukan Purple , FULLSTOP ! :(

Till then .




No comments:

Post a Comment