Saturday, May 5, 2012

Kamu dah TUA !

Assalamualaikum semua .

Sihat ke ? Harap-harap semua dalam keadaan yang walafiat sebab sekarang kat Penang hujan tak menetu saja . InsyaAllah :) *aku demam rindu :D
Kali ni nak post tentang someone yang baru saja melangkah ke alam yang lebih TUA -.-"

AWAK!

Kenapa awak dah Tua erkk -.-

Nanti kahwin saya nak jadi pengapit awak ye :P
(Sure nanti jumpa aku kena lempang!)
Haha!

Makcik Faj yang dah TUA -.-

Makcik!
Aku doakan semoga hang dipanjangkan umur .
Dimurahkan rezeki .
Di sayangi insan-insan yang tersayang .
Always be success in your life :)

credit to Mira :)
Mesti pelik kenapa tiga kan ?
Biarlah ini menjadi privacy diantara aku dengan dia nih dan sesiapa saja yang mengetahuinya .
3 melambangkan segala-galanya yang berlaku :)
Thanks sebab banyak mengajar aku erti sebuah kehidupan .
Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true!
Jumpa next year ,
dengan tepung :D



p/s : Tak sabar nak up gambar-gambar baru ni . Nanti dah siap semua , maih stalk ramai-ramai erk! Waa , setiap penipuan berakhir dengan suatu kesudahan . Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua :)

Till then .



No comments:

Post a Comment