Monday, May 7, 2012

Thanks to kak.ETON :D




Assalamualaikum semua .

Hai Awak , hai Purple , hai Cantik , hai Kacak bergaya !
Huhhh ~.~"
Kali ni nak post bukan nak story pasal kecantikan ke , tutorial hijap ke .
Ehh ?
Aku tak reti semua tu .
Pasal cerita dah basi , LOL!
Story dari nak makan Seoul Garden terlepas pi Johnny la pula -.-
Ye la , depa semua kena tunggu lecturer sampai 2 jam (aku sampai tertidur la)
Tapi tak pa , makan juga kami :D
Thanks kak.ETON sebab open table untuk kami semua BUT ada budak banking tersesat >.<!
ggrrrr :P
Malas nak tulih panjang-panjang , ushar pictures cukup la nohhh ~
Jom ushar ~

candite ~
Ehh ? Tak pasti , LOL!
masukkan semua ramuan :)
Opps , kami baru sampai . lewat 30 minit -.-
sampai ja terus bukak langkah . yea!
Cehhwahhh , chopstick gitu ! pandai dah :D
Time ni tak boleh control dah memang lawak !
kak.ETON (padahal nama x dak mgena ngan eton -.-)
Maria
Syg aku :D
Atikah
Dekna
kak.SUE
With my.SYG :D
With Maria
tak lepas ngan fon mcik nihh -.-
someone adore you maria ! :D

ok , memang clear kali ni :D

Ehh ?



Muka kekenyangan >.<
Ni time sem 1 lepas habis paper . Aku bawak kaum kerabat , nasib kak.ETON cakap on je :D

tuudiahhh , gambar tak boleh blah !
Ehh ? sungguh tak pasti , LOL!
Thanks to kak.ETON :D



p/s : Jangan terlalu mengharap terhadap sesuatu yang belum pasti menjadi milik kita . PEACE! :)

Till then .


No comments:

Post a Comment