Tuesday, July 3, 2012

Gotong-royong with classmates

Assalamualaikum and hello semua.

Banyak gambar dan kenangan-kenangan tak habis lagi update. Cita yang dah basi ni pun baru nak up. Sorry budak-budak kelas, saya baru nak up :P

Sebelum nak final sem lepas, kelas aku ada buat gotong-royong. Kami buat bacaan yaasin, solat hajat then makan-makan. Planning dari awal bulan januari untuk tetapkan tarikh, alhamdulillah berjaya juga buat. Semua dah dibahagikan tugas masing-masing.
Leader, my madu Eila.
Tukang arrange masakan, my aunty Mahani :D
Tempat, dekat rumah PA, dalam kolej.
Aku?
Ni ja keja aku :D


Pergi ke pasar Bukit Mertajam awal pagi, konvoi 3 biji keta. Nak beli apa pun aku tak tau la -.- Si adik aku yang kecik tu pun ikut juga. Ye la, teringin nak tengok kakak-kakak ni buat keja. Hee! Tidur kat rumah nisa, takut nanti aku yang kena tinggal kalau balik rumah. Hohoo ~ Tengok la gambar-gambar kami ni. Lucu kot! Haha. Kuikuii, peace!

cari barang nak beli. bawa beg besar nak bungkus nenas kot. haha!
uncle ni nak sangat gambar dia. Hohoo ~




teringin nak naik moto katakan >.<
aloloo, comeinya Aleya :D
sempat lagi posing :D

Lepas solat maghrib baru solat hajat. Bacaan yaasin dibaca sebelum maghrib. Yang kami semua bertungkus-lumus masak tak habis-habis lagi. Hurmm. Tapi semua masakan menjadi. Alhamdulillah. Segalanya berjalan dengan baik. Semua lecturer datang menjamu masakan kami semua. Kerjasama yang diberi sangat memuaskan, insyaAllah boleh buat lagi pada masa akan datang. Thanks kawan!

p/s : Kawan adalah segala-galanya. Thanks :)

Till then.





No comments:

Post a Comment