Tuesday, July 3, 2012

K.A.M.I.

Assalamualaikum and hello semua.

Kelebet album lama, terjumpa gambar-gambar comel time aku dengan teman-teman. Gambar time aku sekolah dulu banyak, nanti boleh la nak up banyak-banyak sikit story dalam ni. Tak tau nak up post apa buat masa sekarang. Tengah free, maklum la kan :P

Ada satu gambar webcam kami.
Sure kalau yang lain tengok mesti kena padam. Maaf la, saya suka moment ni :D


p/s : Ada banyak lagi. Tunggu :D

Till then.





No comments:

Post a Comment