Thursday, July 5, 2012

My younger sister

Assalamualaikum and hello semua.

Tengah malam yang sunyi menandakan pukul 4.00 a.m, time ni la best untuk aku karang apa-apa saja. Selalunya aku baca novel, tapi kali ni malas pegang novel pula. Pelik, tak boleh nak pejam mata lagi -.- Seruan nak pergi praktikal dah panggil kot. Sem 4 praktikal, huhh nanti sem 5 masuk balik study. Yang bestnya, tak sabar nak jumpa my classmates! Cuti tak sampai seminggu hari tu pun rindu setengah mati dah, kali ni 8 bulan tak jumpa. Uarrghhh, sedih siokk! Yaaloorrr, mengalahkan orang bercinta. So what?!
Malam yang dingin, Hujan, hujan, hujan, dan hujan. Alhamdulillah hilanglah jerebu kat Penang ni. Berdendangkan lagu Take a bow by Rihanna lagi merancakkan untuk aku tulis apa-apa saja dalam ni (padahal lagu slow ja tu). Actually tak tau nak karang apa daa -.- Aku bukan seorang yang heavy berblogging pun. Berblogging apabila aku rasa rajin sangat-sangat ja, diulangi rajin sangat-sangat SAHAJA! Ehemm-ehemmm, best bila tadi dapat bersembang dengan my best boyfie time standard 6 dulu :D Mengulit kenangan sekolah rendah pula dah :P
*berbalik kepada tajuk asal*
Urmm,
Bertajukkan my younger sister, nak story sikit la pasal budak kecik ni. Sekarang tengah nak demam UPSR tapi still nak main-main. Aku yang tak ambil exam pula kalut dengan dia (biasalah tu -.-").
Malas nak karang panjang-panjang tengok pictures aku dengan dia cukup. Pergi mana pun mesti ikut punya la :P 
*tiba-tiba dengar lagu duet JIKA by Melly and Ari Lasso*
EH?

time shoot dengan abg Hapis
 

p/s : Perubahan yang positif membawa kesan yang baik terhadap sekeliling :)

Till then.





No comments:

Post a Comment