Thursday, July 19, 2012

Salam Jumaat :)

Assalamualaikum and hello semua.
Salam satu malaysia.
Salam Jumaat.
Salam Ramadhan Al-Mubarak.
:)
Dalam diam-diam tak sangka ramadhan dah dekat, kan?
*Dah dekat apa, esok ja pun nak puasa. Hee!*
Time ni la semua pakat kalut nak ganti puasa, nak beli barang raya, kuih-muih, pelita and many more.
Buat masa sekarang aku tak beli apa-apa lagi pun. Baju raya maybe dah siap kot kat makcik belakang rumah. Huhu, nampak sangat dah lama prepare. Baju yang lain tak oter badan lagi -.- Maybe lepas raya pa siap. Ok, tutup cita pasal tu semua. Puasa pun tak start lagi dah kalut nak cakap bab barang-barang raya ni. Hee, excited! 
Urmm, my bos hari ni dah naik flight pukul 10 pagi tadi pergi umrah 10 hari!! Wahh, merdeka sat :P
Saya dan kawan-kawan doakan encik serta family selamat pergi dan selamat sampai.
InsyaAllah :)
Jangan lupa ole-ole dari sana :D
Kami kat sini tak buli Anas (anak saudara bos), encik jangan risau :P
Hee!

copyright from google.
 
p/s : Ramadhan tiba lagi tahun ni. Syukur ke hadrat Allah SWT yang telah memanjangkan usia dan mengurniakan kesihatan yang baik kepada kita untuk sekali lagi diberi peluang menyambut bulan yang penuh berkat ini. Manfaatlah sebaiknya peluang yang hanya datang setahun sekali ini :)

Till then.





2 comments: