Saturday, September 15, 2012

Once again

Assalamualaikum, salam satu Malaysia.

 HALLUUU..
Dah lama tak update blog. Semua pakat masuk draft ja. Rindu sangat nak berblogging macam dulu.
Buat masa sekarang buzy sikit sampai tak sempat nak update apa pun
*kalah mak DATIN yeww !
Di office mahupun di rumah pun buzy.
Syukur alhamdulillah, di murahkan rezeki di bulan yang mulia ini.
Hari ni last syawal.
29 Syawal 1433
Sebelum terlewat, nak juga ucap ;

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

kepada pengunjung blog yang ceroiy ini dan kawan-kawan seperjuangan saya sekalian.
*macam tulis surat pula =.="
Kuih raya dah habis belum? Kat my house still ada ni, maih beraya dengan cek dulu :P
*uikks!
Sebelum nak up gambar-gambar raya ni terlupa nak ucap

HAPPY BIRTHDAY MALAYSIA!

Ya, ulangtahun yang ke-55 tahun.
Syabas Malaysia.
I'm proud to be a Malaysian.
*lambat wish :P



Dengan Cik Fitrah kita raya first :D

Gambar yang lain akan datang ye ^.^
Sabar..

p/s : Please wish me luck for event hari ni dekat office. Still bingung teks tak sediakan lagi -.-"
*Jam 4 a.m. dah ni*
Btw, selamat bercuti and happy Malaysia day ;)
Take care guys.

Till then.




No comments:

Post a Comment