Monday, October 1, 2012

TEST.

Assalamualaikum and hello readers or haters.

Gambar ni dua minggu yang lepas bersama Atan & Jidi. Talent ni Jidi yang bawak sebab sabtu sebelum tu dia tak dapat nak join kitaorang shoot street. So, ni kira backup hari sabtu yang dia tak dapat join tu la. Opps, sorry Jidi hang memang rugi tak follow kami street.
*menganjing :P

Talent : Fatynn Asshiela
Place : Butterworth





Jangan lupa C&C :D
TQ.
Till then.




4 comments:

  1. perghhh...
    dia pnya ngnjing....
    xper NF...
    tggu jer kedatangan bru ak....
    singgah mai lu kat tmpat ak.... terbaek ....

    ReplyDelete
  2. HAHA! Aku dah ushar dgn ai tu yg kena kat hg balik!
    Kedatangan baru hg dengan gambaq wedding lettew.
    Rugi aku xdok!!

    ReplyDelete
  3. hahahaahh
    kojaq,,,.....
    ak mna p lorh...
    xdak transport....
    tggu jer la comeback ak....

    ReplyDelete
  4. Opps, ok sifu. Good luck on your final :D

    ReplyDelete